Over ons

Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland. Vanwege onze uitstekende internationale contacten in de muntenwereld zijn wij in staat munten uit binnen- en buitenland te leveren. Bovendien profiteert u van een uitstekende service én staan onze medewerkers u graag te woord indien u een vraag of opmerking heeft.

Amsterdams MuntKantoor: In dienst van de verzamelaar

Het Amsterdams MuntKantoor is ontstaan in 2008 met één doel voor ogen. Wij wilden muntenverzamelaars bij de hand nemen en begeleiden op hun weg naar een complete muntenverzameling. Jaren later is dat nog steeds onze drijfveer. Daarom leveren wij u een totaalproduct. Niet een los muntje hier en daar, maar de service die hoort bij het opbouwen van een waardevolle collectie of complete muntverzameling. Wij zijn er namelijk voor u, als verzamelaar. Vandaar dat wij ook zeggen: In dienst van de verzamelaar.

Vragen of opmerkingen

U kunt onze professionele helpdesk via telefoon, e-mail en post bereiken met al uw vragen en opmerkingen. Wilt u telefonisch contact opnemen? Onze klantenservice is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur bereikbaar. Stuurt u liever een e-mail? Dan streven wij ernaar om uw bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden. Op onze contactpagina vindt u hier meer informatie over.

Privacy bij het Amsterdams MuntKantoor

Bent u ongerust over uw privacy? En wilt u weten hoe wij met uw gegevens omgaan? Dat is logisch. Niemand wilt natuurlijk dat zijn of haar gegevens ineens op straat belanden. Daarom staat privacy hoog in ons vaandel. Zo worden uw gegevens nooit gedeeld met derden. Indien u zich bijvoorbeeld aanmeldt voor onze e-mail nieuwsbrief, dan krijgt u echt alleen e-mails van het Amsterdams MuntKantoor. U hoeft dus niet bang te zijn dat u ook opeens aanbiedingen van andere bedrijven krijgt.

Daarnaast hebben wij extra aandacht besteed aan de beveiliging van onze websites en systemen. Het is een erg technisch verhaal, maar het komt erop neer dat wij de modernste technieken gebruiken om onze data te beschermen. Dat deze website beschermd is ziet u bijvoorbeeld aan het slotje naast ons webadres. Voor meer informatie raadpleegt u ons volledige privacy- en cookiebeleid.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.